home
wat is scrappen
scrap cards
voorbeelden
crops
workshops
agenda
winkel
nieuws
assortiment
contact
gastenboek
fotoboek
 
 
 

Voorbeelden
    
Hier vindt u een overzicht van lay-outs en andere werkstukken, om een idee te krijgen wat scrapbooken inhoudt en inspiratie op te doen.

Sinds 3 jaar plaats ik de meeste foto's op mijn facebook pagina, dus daar vindt u foto's van de nieuwere projecten, ook met name de projecten waarop onze stempels gebruikt worden. Volg daarvoor deze link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.441844409306429.1073741841.122916837865856&type=3

Ook onze webwinkel staat boordevol inspirerende voorbeelden:

www.scrapbookatelierwebshop.nl


U vindt veel uitleg bij de foto’s geplaatst: uitleg over gebruikte materialen en technieken, wat u maakt tijdens welke workshop en dergelijke. Maak een afspraak met mij als u verdere adviezen wenst, uitleg van materialen en gereedschappen, of om meer voorbeelden in het echt te zien. Vooral de bewegende elementen zijn in het echt erg verrassend en zijn moeilijk te tonen op een plaatje op de site.

Door hier te klikken, gaat u naar het foto album met de diverse voorbeelden.
U krijgt allereerst een overzicht van alle voorbeelden via kleine pictogrammen. Door met de muis over de afbeeldingen te schuiven krijgt u begeleidende tekst in beeld.
U kunt boven in beeld voor “diavoorstelling” kiezen. U krijgt alle lay-outs dan groot 1 voor 1 in beeld. De snelheid van afspelen kunt u vervolgens onder in beeld wijzigen en u kunt ook stopzetten, een foto terug of vooruit gaan, en weer starten d.m.v. de knoppen onderin beeld. De tekstuitleg verschijnt in principe over het onderste deel van de lay-out heen in beeld. Soms kan dit storend zijn, want u kunt het onderste deel van de lay-out dan niet zien. Is dit het geval: u kunt onder in beeld selecteren: “bijschriften verbergen”. De uitleg verdwijnt dan uit beeld.
U kunt ook kiezen om vanuit het beginscherm te dubbelklikken op een foto. De foto opent dan in groot formaat en de tekst staat nu onder de foto. U kunt vervolgens via de pijltjes toetsen boven in beeld vooruit of achteruit gaan door de serie.
Ik wens u veel plezier bij het bekijken en bestuderen van de lay-outs en werkstukken en hoop dat u er door geïnspireerd raakt!

voorbeelden