home
wat is scrappen
scrap cards
voorbeelden
crops
workshops
agenda
winkel
nieuws
assortiment
contact
gastenboek
fotoboek
 
 
 
naar bovennaar boven


naar bovennaar boven

naar bovennaar boven


naar boven 


U kunt het grootste deel van ons assortiment zien op onze webwinkel:

www.scrapbookatelierwebshop.nl

Kijk hier voor ons volledig eigen stempelassortiment. U kunt hier alle uitleg vinden, instructievideo's en dergelijke.

Eigen stempellijn van Het Scrapbook Atelier:

Samen met mijn partner , die grafisch ontwerper is, ontwerpen en produceren wij onze eigen stempellijn. Deze stempels zijn gemaakt van zeer hoogwaardig polymeer en hebben daardoor een extreem scherpe afdruk. Ze vervormen niet bij te hard duwen, zodat je altijd een prachtige afdruk krijgt.Op dit moment staan onze workshoppakketten nog niet in de webwinkel. Daar gaan we de komende tijd geleidelijk aan mee aan de slag.
 

Aankoop workshop pakketten:

Achter de knop workshops staan vele workshops die in de afgelopen jaren bij Het Scrapbook Atelier gegeven zijn en ook de workshops die nog op de agenda staan.
Voor de workshops die reeds lange tijd geleden gegeven zijn, geldt, dat u eventueel het pakket kunt aankopen met 10% korting op de originele prijs. U krijgt dan een beschrijving met alle benodigde materialen, zoals bijvoorbeeld chipboard, linnen, papier, slotjes etc. De bijgeleverde materialen hangen af van de pakketkeuze.

Voor sommige workshops dient u wel in het bezit te zijn van bepaalde gereedschappen om het project te kunnen maken. Vraagt u hier eventueel naar.

Workshoppakketten dienen altijd van tevoren besteld te worden, zodat ik het pakket kan maken. U kunt er voor kiezen het pakket op afspraak af te halen en het benodigde papier zelf naar eigen keuze uit te zoeken, of mij een pakket geheel te laten samenstellen en dat ik het naar u toe stuur. In het laatste geval worden er dan wel verzendkosten in rekening gebracht.

Betaling van bestelde pakketten kan contant in de winkel geschieden of door het verschuldigde bedrag over te maken naar Het Scrapbook Atelier. Pas na ontvangst van de betaling zal het pakket gemaakt worden.

Het is niet mogelijk alleen beschrijvingen te kopen.

Let op: Het Scrapbook Atelier heeft geen pin automaat, dus u dient uw aankopen contant af te rekenen.